Workshops


Bij J.C. Sound & Light kunt u ook terecht voor diverse workshops voor scholen. Hierdoor kunnen uw leerlingen kennismaken met de licht- en geluidbranche.

Erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.


Als één van de weinige bedrijven zijn wij officieel erkend en geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

CJP & CKV


Dit kan voor uw school interessant zijn, want nu kunt u als school binnen de CKV uren de leerlingen een workshop laten volgen, welke eventueel afgesloten kan worden met een eigen theaterproductie of met een open podium, waarbij de leerlingen in samenwerking met een medewerker van J.C. Sound & Light, een eigen show kunnen geven.

Plan op maat


Afhankelijk van het budget en de beschikbare tijd, gaan we samen met de vakdocent kijken welke onderdelen we gaan behandelen.

Veiligheid


Bij een workshop van J.C. Sound & Light wordt niet alleen uitleg gegeven over de apparatuur en de manier waarop deze moet worden gebruikt, wij nemen ook de tijd om aandacht te besteden aan ARBO en veiligheidsaspecten.

Apparatuur


J.C. Sound & Light beschikt zelf over alle benodigde apparatuur om een goede workshop te geven, maar desgewenst kunnen wij ook de workshop geven op de aanwezige apparatuur van de school.

Meer informatie


Meer informatie over CJP en de acties/kortigen die u krijgt bij J.C. Sound & Light. Via deze link kunt u ook uw CJP pas bestellen.

Wilt u eens een persoonlijk gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.